dimanche 23 octobre 2011

4 november 2011: Hannelore Muyllaert in De Platoo



Curieus Perpetuum Mobile Koekelberg nodigt u uit op een concert van zangeres Hannelore Muyllaert, begeleid door accordeonist Stijn Bettens, op vrijdag 4 november 2011 in het Vlaams gemeenschapscentrum "De Platoo" te Koekelberg.

Hannelore Muyllaert beëindigde haar studies klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Al snel gaf ze de voorkeur aan de minder klassieke werken binnen haar opleiding. Ze verdiepte zich in een uitgebreid Spaans repertoire, zong de cabaretliederen van Satie en Schoenberg en verloor hart en ziel aan de liederen van Kurt Weill. Na haar studies legde ze zich toe op het chanson: van het Duitse over het Franse chanson tot de Nederlandstalige pareltjes. Hannelore geeft les aan o.a. de muziekacademie van Sint-Agatha-Berchem.

Stijn Bettens ging in de leer bij de fine fleur van de Belgische en internationale accordeonwereld. Op het Gentse Conservatorium studeerde hij bij Philippe Thuriot, Rony Verbiest en Tuur Florizoone. Momenteel is hij actief als muzikant in de meest diverse bezettingen, van hedendaagse muziek over vrije improvisatie tot de oude swingjazz en het Franse chanson. Stijn geeft les aan de muziekacademies van Oudenaarde en Wetteren en op de Brusselse Kunsthumaniora.

Op 3 april 2009 stond Hannelore al eens op de planken in De Platoo, toen begeleid door pianist Pieter Smout.

Plaats : De Platoo, Pantheonlaan 14 te Koekelberg

Wanneer : vrijdagavond 4 november 2011 om 20.30u. Deuren open om 20u.

Gratis toegang. Geen reservatie.

Info : 0476/93.52.13 - http://www.hannezingt.be/

Aucun commentaire: