mardi 23 avril 2013

11/05/2013 CONCERT NEDERLANDS CHANSON DILBEEK

Curieus PERPETUUM MOBILE Koekelberg is zeer verheugd u te mogen uitnodigen op een gratis concert "Nederlandstalig chanson" door zangeres Hannelore Muyllaert en pianist Ivo De Greef.
Hannelore Muyllaert beëindigde haar studies (klassieke) zang bij Beatrijs de Vos aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Al heel snel werd duidelijk dat Hannelore de voorkeur gaf aan de minder klassieke werken binnen haar opleiding. Ze verdiepte zich in een uitgebreid Spaans repertoire, zong de cabaretliederen van Satie en Schoenberg en verloor hart en ziel aan de liederen van Kurt Weill. Na Frans chanson waagt ze zich nu (eindelijk) aan het betere Nederlandse lied. Momenteel zingt Hannelore o.a. in de bekende Vlaamse groep "Ishtar".
Ivo De Greef behaalde zijn meestergraad als pianist aan het Brusselse Conservatorium bij Jan Michiels. Nadien bekwaamde hij zich verder bij Philip Martin (Birmingham Conservatoire) en legde hij zich toe op tangomuziek aan gespecialiseerde afdelingen van conservatoria in Rotterdam en Parijs. Hij is muzikaal directeur van het London Tango Orchestra. Ivo profileert zich als solist (o.a. "Tribute to Keith Jarrett") maar is ook internationaal actief in ensembles (Noszferatu, El Después). In eigen land is Ivo ook pianobegeleider aan de Academie J.H.Fiocco.
Waar: café "den TAT", Kalenbergstraat 9, centrum DILBEEK (zijstraat Ninoofsesteenweg)
Wanneer: zaterdag 11 mei 2013, deuren open vanaf 19u, concert om 20.30u
Toegang: GRATIS !
Info: avanclooster@skynet.be - 0476/93.52.13 - www.hannezingt.be

Aucun commentaire: